Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
DPD
Infiintata in 1997 ca prima companie din Romania ce ofera solutii de livrare locala in aceeasi zi, am continuat sa ne dezvoltam capabilitatile. In martie 2008 GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat partea majoritara a actiunilor Pegasus Courier SA.
O data cu schimbarea brand-ului, in 2009, din Pegasus in DPD, suntem bine pozitionati pentru urmatorul deceniu.
Fan Courier
Istoria FAN Courier a inceput in 1998, cand cei trei antreprenori romani visau sa faca din compania abia infiintata cel mai mare furnizor de servicii de curierat din Romania.Planul a devenit realitate in 2006 si de atunci FAN Courier este oriunde cu placere de pe locul I
Sameday Courier
Sameday Courier este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international.
TCE Holding
TCE – parte a RTC Grup, cel mai mare grup de firme specializat in retail de pe piata romaneasca – este unul dintre cei mai importanti furnizori nationali ce dezvolta servicii de curierat domestic si international, servicii postale, transport cargo, casa de expeditie, servicii logistice si de merchandising, reusind sa oferim solutii logistice complete pentru orice afacere.
Sprint Curier

Urgent Curier
Urgent Curier a fost creat in anul 2004 ca raspuns la necesitatea pietii de a avea un serviciu de curierat care sa se adreseze strict firmelor mici si medii, aflate in crestere economica. Inca de la inceput, am adoptat sloganul : “Afacerea Dvs. URGENTA noastra!“
Fastius Curier
In 2002, Fastius Curier si-a inceput activitatea  de curierat rapid. Si tot de atunci, Fastius Curier va ajuta sa va respectati partenerii de afaceri, asigurându-va intotdeauna livrari prompte si în siguranţa.
Mailman
Mailman Curier Rapid Bucuresti ofera clientilor sai servicii de curierat express si rapid, cu distributie si livrare de documente si marfa pe plan local, national si international. Mailman, compania care a impus un standard ridicat operatiunilor de livrare rapida si express, este recunoscuta pe plan local ca unul din cei mai importanti furnizori in domeniul de curier rapid din Romania.

Evenimente
Aparitii in presa
Comunicate de presa
 
Copyright: Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania | Realizat de Concept24